BTW aangifte ondernemers

BTW aangifte ondernemers

Als ondernemer moet je belastingaangifte doen, dat is een feit. Bij de belastingaangifte heb je zowel rechten als plichten. De rechten verschillen per gekozen rechtsvorm voor je bedrijf maar één plicht is er altijd; het doen van btw aangifte..

Het doen van BTW aangifte

Door het doen van BTW aangifte, geef je aan de Belastingdienst aan hoeveel je (doorgaans per kwartaal) verdient hebt, hoeveel btw je moet betalen en hoeveel btw je als voorbelasting terug vraagt. Aangifte kan doen digitaal en moet voor de meeste ondernemers elk kwartaal gebeuren.

Btw aangifte uitbesteden

Bij BTW aangifte doen komen veel factoren kijken en het is een nauwkeurig werkje. Om goed BTW aangifte te kunnen doen, is het essentieel om een overzichtelijke administratie en orde in je facturen te hebben. Internet Boekhouders kan je absoluut helpen bij het doen van een volledige BTW aangifte en overzicht in jouw administratie.

Zo veel mogelijk voordeel

Met een correcte BTW aangifte voorkom je naheffingen en eventuele boetes. Veel ondernemers ervaren de btw aangifte elke keer weer als een last. Het kost elk kwartaal weer veel tijd maar levert je geen omzet op. Door je boekhouding uit te besteden aan Internet Boekhouders weet je zeker dat het goed gebeurt en ben je er geen tijd aan kwijt. Wij zijn volledig op de hoogte van alle regelingen en zorgen dat de aangifte volledig en zo voordelig mogelijk gedaan wordt, uiteraard volgens de geldende regels voor jouw onderneming.

Naar aanleiding van de door jou aangeleverde stukken maken wij de aangifte in orde. Je hoeft jezelf geen zorgen te maken over deadlines en regels. Heb je interesse in onze diensten? Vraag dan gerust vrijblijvend een offerte op.

 

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.